КОНТАКТ

ПОВЕЌЕ

Вe молиме пополнете ја формата за контакт, или испратете e-mail на: contact@toxicocenter.com.mk

 

Име:

Презиме:

E-mail:

Наслов:

Порака:

 
Центар за информации за труења со хемикалии

ЈЗУУ Клиника за токсикологија
ул.Водњанска 17,
1000 Скопје,
Македонија

E-mail: contact@toxicocenter.com.mk
Web: www.toxicocenter.com.mk